Aquastop Witgoedservice bestaat 25 jaar

Uw vakman in de regio sinds 1999

ONZE SERVICE

ALTIJD ZEKER VAN JE ZAAK MET DE WITGOED SPECIALIST!

Heeft u vragen?

Contact de man die het ook voor u repareren kan!

Persoonlijk en dichtbij

Aquastop is een betrokken en zelfstandig bedrijf, heeft kennis van zaken en is zuinig op zijn klanten.?Dat merkt u aan het persoonlijk advies, vakkundig personeel en perfecte serviceverlening.?Aquastop witgoedservice is de beste keuze als het gaat om snelle reparatie of levering van apparatuur.

Complete inbouwoplossingen

Uw nieuwe of bestaande keuken voorzien wij graag van de nieuwste en meest energiezuinige apparaten, precies afgestemd op uw wensen en eisen.?Natuurlijk komen wij graag vrijblijvend bij u thuis of op uw bedrijf voor een passend plaatje in uw keuken.

Vakkundig advies op maat

Bij Aquastop witgoedservice bent u altijd verzekerd van een goed advies, daar staat onze jarenlange ervaring en scholing voor garant. Wie kan u beter adviseren dan één van onze verkopers/monteurs? Zij kennen de apparatuur niet alleen van buiten maar ook van binnen, een beter advies kunt u dus niet krijgen.

Betrouwbare reparatie

Een niet-werkende wasmachine of vaatwasser is al vervelend genoeg. Daarom hoeft u bij Aquastop nooit lang te wachten op een monteur. Die is meestal binnen twee dagen bij u thuis, om te het te repareren of om te adviseren bij de keuze voor een nieuw apparaat.

Vanzelfsprekende service

Uw aankoop bezorgen wij snel en vakkundig op een door u gekozen tijdstip en gewenste plaats in huis, ook als het boven is. Wij sluiten uw apparaat aan op de bestaande leidingen. Natuurlijk nemen wij ook uw oude apparaat en de verpakkingsmaterialen voor u mee. Aquastop is de beste keuze voor al uw witgoed en het persoonlijk contact.