Aquastop Witgoedservice bestaat 25 jaar

Uw vakman in de regio sinds 1999

OVER ONS

ALTIJD ZEKER VAN JE ZAAK MET DE WITGOED SPECIALIST!

Heeft u vragen?

Contact de man die het ook voor u repareren kan!

UW WITGOEDSPECIALIST

Aquastop - WitgoedspecialistAquastop witgoedservice in Bovenkarspel is hét adres voor de aankoop en reparatie van: wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, diepvriezers, stofzuigers en kookapparatuur. Ons professionele team lost al uw problemen voor u op bij een defect en adviseert u bij de aankoop van een nieuw apparaat. Bij Aquastop koopt u natuurlijk tegen aantrekkelijke prijzen dankzij onze inkooporganisatie waarbij meer dan 550 witgoedspecialisten zijn aangesloten.

Aquastop biedt meer!

VerkoopshowroomIn onze verkoopshowroom aan de Tuin 1a te Bovenkarspel treft u een zorgvuldig geselecteerde keuze aan witgoedapparatuur zowel voor kleine als grote gezinnen.

Onze wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en alle andere apparaten zijn van goede kwaliteit, energiezuinig en aantrekkelijk geprijsd. Ook leveren wij professionele apparatuur. Bespaar geld door slim te kiezen, Aquastop helpt u hier graag bij.

Onderdelen bestellenBij ons besteld u eenvoudig de onderdelen en accessoires die u nodig heeft, zoals:

  • Schoonmaak- en onderhoudsmiddel voor uw apparatuur.
  • Een ruim assortiment aan stofzuigerzakken.
  • Alle toebehoren voor wasmachines; wasdrogers; vaarwassers; koffieautomaten; koelkasten; diepvriezers; stofzuigers van alle merken.

Bezoek eenvoudig onze ONDERDELEN pagina.

InbouwserviceUw nieuwe of bestaande keuken wordt door ons voorzien van gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur, afgestemd op uw wensen en eisen.

We kennen de mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle topmerken en bieden u de mooiste en meest praktische oplossingen. Aquastop is de beste keuze, ook als het gaat om een vrijblijvend plan voor inbouwapparatuur.

Bezoek om een afspraak te maken onze INBOUW CONTACT pagina.